Dotváříme příběh pečiva společnosti Penam pomocí funkčního myAVIS® CRM
Ve světě IT je nalezení správného partnera k spolupráci jako vytvoření dokonalého receptu – správná kombinace ingrediencí může vést k dokonalému produktu. V tomto případě je důležitou ingrediencí naše CRM (Customer Relationship Management) myAVIS®, který jsme úspěšně nasadili Penamu, rostoucí jedničce na trhu s pečivem.
V rychle se měnícím obchodním prostředí roste důležitost efektivního řízení operací a správy vztahů s klienty. Společnost Penam důvěřovala KVADOSu natolik, že si nás v této oblasti vybrali ke spolupráci. Společnými silami jsme nasadili do ostrého provozu náš systém myAVIS® CRM, který umožní obchodním zástupcům mobilitu a šanci pracovat odkudkoliv.
Řešení obchodních záležitostí i na cestách
Náš CRM systém se nevymezuje pouze na kancelářské stoly, ale doprovází tým obchodníků i v terénu. S možností vzdáleného přístupu mohou obchodníci Penamu spravovat svou klientskou databázi odkudkoliv. Aktuálně je řešením myAVIS® CRM ve společnosti řízeno přibližně 44 obchodníků v terénu.
Systém přinesl společnosti větší přehled o aktivitách svých obchodních zástupců, přesnější informace o zboží na regálech ve všech prodejnách, slevových akcích, evidenci pohledávek, zadávání úkolů či kontrole všech objednávek.
Poskládejte si moduly, jako puzzle
Kompletní software je rozdělený na jednotlivé moduly, které se dají vzájemně kombinovat a jako skládačka zapadnou do konkrétní obchodní strategie. Společnosti Penam jsme na míru nasadili moduly pro správu obchodních, logistických a marketingových operací včetně interního CRM. Dále máme v portfoliu i moduly Servis, ShelfTrack AI a Reporting. Aplikace běží na operačním systému Android a je uživatelsky velmi intuitivní. Všechna data ze schůzek přenáší do nadřazeného systému SAP v řádech několika vteřin.
Pusťte si záznam z uplynulého webináře, s čím vším vám může myAVIS® CRM pomoct.
O společnosti Penam
Společnost Penam patří do holdingu Agrofert a více než 20 let se zabývá pekárenskou výrobou. Příběh voňavého a denně čerstvého pečiva začíná u zrnka obilí, pěstovaného několik měsíců na českých polí. Z mouky pak šikovné ruce pekařů pečou ve vyhřátých pecích pečivo se svou typickou barvou a chutí.